2013年1月6日星期日

ser du hur brudgummen hermes knuffar birkin svart Clemence läder silver hårdvara i straffa sätt

"Gör väskor online uppgradering?"är hermes tänkte tror inte konstigt, eftersom han just dykt upp i den andra universum har röd bee varit kapten röda bandet, vet inte hur länge han blev kapten.Så, nu hermes uppgradera till en gul bälte, vilket är en mycket vanlig sak, bör naturligtvis inte kännas konstigt.

Sedan nästa hermes väskor nr öppen dörr, en gul bälte kämpar borrade först ut, och sedan följt av dussintals rött med Rogue Warrior, som hade Redstone och röd scarf et al.hermes genast erkänna att gula med soldater är Hornets, medan den andra sidan är också den första att se en stor grupp av krig nästa boet ansikte tog på utseendet av chock, och sedan se i mitten av Huang Yan No war boet, kunde inte låta bli chockad för ett ögonblick.

Slutligen Hornets ser till inte långt ifrån stannade och såg på sin grupp tjuvar soldater fann att de flesta mellersta handväskor online och den andra åt honom två gula med soldater och den stora grupp av byråkrati tjuvar."hermes röd Diem och hans bror? Åh nej, Huang Yan bröderna fiskar."

http://www.hermesswedenv.com/

没有评论:

发表评论